Spelets och programets uppbyggnad

Bingolotto går till som vilket bingospel som helst fast med betydligt mycket mer underhållning inbakat. Det är ganska svårt att avgöra om det är ett bingoprogram med inslag av musik och nöje eller om det är ett musik- och nöjesprogram med inslag av bingo.

Hur som helst så spelas det tre stycken bingospel i varje avsnitt. Mellan bingospelen är det musik och underhållning. Massvis med kända och okända artister har varit med under programmets gång och under bingolottos senare år har artisterna fått en mer central roll där de intervjuas mer och det visas inslag från deras karriärer och liv.

I varje bingospel gäller det att få en vågrät rad, när man fått en vågrät rad så vinner man dels en förutbestämd kontantvinst, vanligen ett par hundra kronor, samt chansen att ringa in till programmet. Har man tur och kommer med i programmet så har man chansen att vinna betydligt större priser när man få välja lådor. Här kan man vinna allt från en bil till en årsförbrukning av hälsofil.

Utöver vinsterna från det vanliga bingospelen sker även ett stort antal olika lotterier på lotternas serie och lottnummer. Här kan man vinna allt från höga kontantbelopp till nya lotter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>