Om mig

Det här är jag i starkt motljus!

Jag som skrivit det här heter Erik Bergman. Hemsidan är lite av ett hobbyprojekt som jag hoppas ni ska finna intressant!

Min relation till bingo och framförallt Bingolotto började väldigt tidigt. Som bandyspelare i klubben Järhaga Bandy och fotbollsmålvakt i J-Södra närmare bestämt. Jag var en flitig Bingolottsförsäljare som ständigt sågs varje lördagsmorgon på västra torget i Jönköping. Mer om det kan du läsa här.

Grunden till den här hemsidan las för att jag intresserade mig för Bingolotto i stort. När jag insåg hur otroligt mycket det betytt för svenskt föreningsliv så ville jag gärna uppmuntra det och berätta det för så många som möjligt. Efter lite vidare hobbyforskning så visade det sig att även bingo i andra former gjorde väldigt mycket för föreningslivet så jag tog mig tid att läsa på lite om det också. Läs gärna sidan om vad bingo betyder för svenskt föreningsliv.

De siffror som framgår här på hemsidan är till viss del officiella siffror från Svenska Spel, Riksidrottsförbundet och Folkspel. Vad gäller bingohallar och bilbingoarrangörer så baseras det mer på intervjuer och rimliga uppskattningar. Är några siffror helt åt skogen fel eller något annat som ni gärna vill påpeka så når ni mig lättast på erik_bergman@hotmail.com.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>